Apps er nødvendige, for uden dem ville oplevelsen med pc, tablet og telefon ikke være den samme. Men der skal mere til, før apps overhovedet er en mulighed. En gang var telefoner noget, der var forbundet til et stik i væggen. Det var desuden langt fra alle hjem, der overhovedet havde telefon. Men udviklingen går hurtigt, og det er efterhånden de færreste, der har en klassisk telefon længere. En telefon er en, du har med i lommen eller tasken, og den kan være online hele tiden, hvis du vælger det. Den har ikke en gang tastatur, som vi kender det, men en stor skærm, hvor alting foregår med fingrene.

Det har krævet, at internettet er fulgt med. Endnu en udvikling fra et stik i væggen til WI-FI, der kan fanges alle steder. Har du ikke netværk, så kan du stadig køre din telefon med almindelig data og være online, så reelt kan du bruge din telefon alle steder, bare der er netværk og dækning.

Benyt dig af muligheden

Når du begynder at blive fortrolig med at bruge apps også på din telefon, så kommer du til at sætte pris på, at du kan bruge den alle steder. Du kan tjekke nyheder eller vejrudsigten, mens du sidder i et tog, du kan planlægge indkøbsturen i din frokostpause, eller du kan tjekke dine e-mails i pausen i en fodboldkamp.

Når du er hjemme hos dig selv, skal du dog sikre dig, at du går på dit netværk hjemme. Ellers kommer du til at bruge din data på telefonen, og det kan blive dyrt. Logger du på automatisk – som du kan sætte alt til at gøre, kan du bruge alle dine apps, surfe på nettet og streame løs, uden du skal bekymre dig om noget.

Den eneste fare er, at det kan være vanedannende med den nye teknologi, men det er nemt at styre, og der er apps, der kan gøre dit liv lettere. En app, der kan sikre, der er varme på i sommerhuset, når du kommer frem? Ja den slags findes allerede. Der er også apps, der kan varme bilen op en kold morgen. Så skal der ikke afises så meget, når vinteren er på sit højeste. Eller hvad med en, der kan hjælpe dig med opskrifter til lige det, der er i dit køleskab? Dejligt for dem, der mangler inspiration og ikke ønsker, at de rester, der er, går til spilde. Mulighederne med internettet er uendelige.